طراحی سایت

 

طراحی سایت بدون کدنویسی، سریع و آسان

امروزه طراحی سایت حرفه ای با امکانات کامل، یک چالش بسیار بزرگ است، شما با سایت ساز سی‌فایومی توانید ظرف چند دقیقه وب‌سایت یا فروشگاه اینترنتی خود را بسازید و کسب و کار خودرا اینترنتی کنید. با سی‌فایو تاکنون بیش از 132,000 وب‌سایت ساخته شده است، SEES تلاش می کند تا بهترین کیفیت ممکن در پیاده سازی انواع وب سایت را با پلتفرم روان و فوق العاده حرفه ای بومی شده‌اش در اختیار تمام صاحبین کسب و کار، قرار دهد.

پشتیبانی یکپارچه و حرفه ای

طراحی هر نوع سایتی نیازمند امکانات پیشرفته و همینطور دانش کدنویسی است. اگر دانش دیجیتال ندارید و نیازمند پشتیبانی حرفه ای سایت هستید؛ تمام آپشن ها و امکانات لازم در پشتیبانی سی فایو برای پشتیبانی از شما فراهم شده است. بنابراین پیشنهاد ما به شما در استفاده از سایت سازهای حرفه ای و فارسی این است که سراغ گزینه ای برای درست کردن سایتشخصی یا سایت شرکتی و ... بروید که پشتیبانی یکپارچه، سایت، هاست، دامنه و تمام امکانات سایت را فراهم کند.

  • پشتیبانی سایتهای ساخته شده توسط تیم 27نفره
  • پاسخگویی 90% تیکت های پشتیبانی زیر یک ساعت
  • مانیتورینگ 24ساعته سرورها و وب سایتها
  • استفاده از قدرتمندترین تکنولوژی امنیت در سرورها   
در طراحی وب سایت این که از چه زبانی و چه تکنولوژی استفاده شود بسیار اهمیت دارد، طراحی ممکن است به صورت دستی انجام شود و یا اینکه فرد یا شرکت طراح از ابزار سایت ساز که در بازار موجود هستند استفاده کند.
در زیر به بررسی و تفاوت هر کدام از این روش ها می پردازیم:
  1. کدنویسی کنترل پنل مدیریتی مجزا و رابط گرافیکی مجزا برای هر وب سایت
  2. استفاده از سایت ساز(cm)های عمومی مانند word press,Joomla و ...
  3. کد نویسی یک کنترل پنل مدیریتی جامع برای همه وب سایت ها با قابلیت سفارشی سازی و کد نویسی رابط گرافیکی مجزا برای هر وب سایت : روش اختصاصی وب وان که دارای کنترل پنلی یکپارچه و بسیار قدرتمند برای مدیریت انواع وب سایت ها و پورتال ها میباشد.
مزایا

* تولید بسیار سریع وب سایت
* عدم نیاز به تسلط بر کد نویسی شرکت یا فرد طراح سایت
* طراحی با کمترین هزینه                                                                                                                                                              *کنترل پنل مدیریتی کامل و رو به رشد همراه با بروزرسانی خودکار برای همه وب سایت ها
* عدم هدر رفتن زمان بیهوده بابت طراحی کنترل پنل مدیریتی مجزا و همچنین بروز رسانی و پشتیبانی آن ها و در نتیجه هزینه کمتر برای طراحی و پشتیبانی
* وجود ارتباط مستمر مابین مشتری و شرکت طراح از طریق کنترل پنل مدیریتی واحد
* رفع خودکار باگ ها و اضافه شدن تکنولوژی های جدید به صورت خودکار به همه وب سایت ها
* دریافت خدمات پشتیبانی کامل با هزینه و زمان کمتر
* تولید حداقل کد و در نتیجه سرعت لود بالا و بهینه بودن از نظر موتورهای جستجو
* عدم محدودیت در اضافه کردن امکانات جدید: بدین صورت که هر زمان میتوان ماژول را برای وب سایتی خاص و یا همه وب سایت ها تغییر و یا از تکنولوژی جدیدی برای طراحی آن استفاده کرد و یا از ترفندهای خاصی برای رسیدن به هدفی مشخص استفاده کرد.

معایب

* نیازمند دانش فنی بسیار جامع

نتیجه: با توجه به موارد بالا این نتیجه بدست می آید که بهترین روش، طراحی با روش 3 توسط برنامه نویسان حرفه ای میباشد، یک مثال واضح برای درک بهتر این روش ها مقایسه کیفیت طراحی خودروهای دستی و خودروهایی است که با ربات ها ساخته میشوند، باتوجه به هدف وب وان در ارائه کیفیت هرچه بیشتر خدمات، طراحی سایت در وب وان نیز به صورت کاملاً دستی و از روش 3 انجام میشود، همچنین باید دقت داشت که در روش طراحی دستی از چه زبان و تکنولوژی و یا معماری برای طراحی استفاده میشود.
موارد شناخته شده به شرح زیر میباشد:
1: PHP
2: asp.net web forms
3:asp.net mic

در وب وان برای پروژه های قبلی از  web forms استفاده شده است و برای پروژه های جدید با توجه به الگوی mic که جدیداً توسط مایکروسافت نیز به بهترین نحو ارائه شده است، از  mic استفاده میشود که بهترین بازدهی و کیفیت را به دنبال دارد.

 

امنیت سایت
از هر روشی که برای ساخت سایت انجام می گردد وب سایت می بایست پس از راه اندازی امن سازی گردد تا هکرها با استفاده از حفره های امنیتی موجود در سایت نتوانند وب سایت را دچار مشکل نمایند و ایمن سازی وب سایت در حقیقت یکی از مهترین بخش هایی از پروژه ساخت وب سایت می باشد که معمولا طراحان آن را فراموش می نمایند و در امر طراحی صفحات وب سایت کمتر به آن پرداخته می شود.
تفاوت وبلاگ و وبسایت
برخی از سایت ها در اینترنت وجود دارند که جزو شرکت های ارائه کننده خدمات وبلاگ هستند و فضایی را در اختیار کاربر قرار می دهند تا کاربر بتواند صفحات اختصاصی مربوط به خود را داشته باشد و آن را مدیریت نمایند. وبلاگ معمولا در ساب دامنه ای از سایت مورد نظر قرار می گیرد که از طریق آن آدرس قابل دسترسی خواهد بود که به عنوان مثال آدرس چیزی شبیه به YourWeblogAddress.WeblogDomainName.com خواهد بود که البته برخی از وبلاگ ها به شما این امکان را می دهند تا دامنه خود را نیز بر روی آن پارک نمایید و سایت با دامنه شما بالا بیاید. وبلاگ ها معمولا خدمات خود را به صورت رایگان ارائه می نمایند و در ازای آن تبلیغات خود را در وبلاگ شما نمایش می دهند. طراحی وبلاگ برای کلیه کسانی که تجربه حضور در اینترنت ندارند توصیه می گردد اما برای شرکت ها که قصد حضور به صورت قوی در اینترنت را دارند به هیچ وجه توصیه نمی گردند. همچنین می توانید برای وبلاگ خود قالب اختصاص طراحی نمایید که طراحی قالب وبلاگ خود را می بایست حتما زیر نظر طراح وبسایت انجام دهید.
 

Comments

Popular posts from this blog

Clinical topics

تبلیغلت گسترده

ساخت اپلیکیشن